Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään, miten Mazhr Oy (myöhemmin ”Mazhr” tai ”me”) kerää, jakaa ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi, kun liityt ja käytät Mazhr-palvelua ja miten voit käyttää oikeuksiasi yksityisyyden ja henkilötietojen käsittelyn suhteen. Palvelua ohjaavat myös palvelun käyttöehdot.

Mitä tietoa käsittelemme ja miksi?

Henkilötiedot kerätään ja käsitellään siten, että Mazhr voi tarjota palveluaan sinulle käyttäjänä, esimerkiksi tunnistamaan sinut palvelun käyttäjänä ja aktivoimaan palvelun tarjoamaan sinulle palvelun eri osia ja ylläpitämään ja kehittämään palvelua.

Käsittelemme tietoja myös välittämään sinulle tiedotteita ja tietoja palvelusta.

Ennen kuin käyttäjät liittyvät Mazhr-palveluun ja hyväksyvät tämän tietosuojakäytännön, voimme käsitellä heidän henkilötietojaan yritysasiakkaidemme puolesta, esim. auttaa heitä heidän rekrytointi tapauksissaan. Tietojenkäsittelyä säännellään heidän tietosuojakäytännöissään, ja he saavat vaaditun suostumuksen niiltä käyttäjiltä.

Näille henkilöille voidaan antaa mahdollisuus liittyä Mazhr-palveluun myöhemmin, ja jos he päättävät liittyä Mazhr-palveluun, heidän on hyväksyttävä tämä tietosuojakäytäntö, kuten muidenkin käyttäjien, jotka liittyvät palveluun. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa henkilötietojen käsittelyä sen jälkeen, kun käyttäjä liittyy Mazhr-palveluun.

Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on osittain suostumus, jonka saamme käyttäjiltä heidän liittyessään ja osittain täyttämään palvelusopimus käyttäjiemme kanssa ja meidän oikeutettu etu.

Riippuen siitä, mitä tietoja haluat ladata ja miten käytät palvelua, voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet

Henkilökohtainen valokuva ja videoesittely

Rekisteröintitiedot, kuten käyttäjätunnus, salasana ja muu yksilöllinen tunniste

Työkokemuksen selitys (CV-tiedot)

Selitys työhön liittyvistä taidoista, kuten kielitaidosta

Sertifikaatit

Kiinnostukset ja toivotut työpaikat

Käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön hyväksyminen

Suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset

Käyttäjän verkkosivusto ja kaikki muut käyttäjän antamat tiedot

Lisäksi rekisteri sisältää henkilöiden / käyttäjien suorittamien työelämän testien tulokset

Käyttäessäsi keräämme ja käsittelemme seuraavat tiedot:

Tietoa vierailustasi www.mazhr.com -sivustoon ja siirtymiseen sivustoissa ja Palvelussa (esim. IP-osoite).

Siirtyminen palveluun toisesta Internet-sivustosta ja palvelusta toiseen Internet-sivustoon.

Lisäksi palvelu tallentaa muut toiminnot, kuten käyttäjän lähettämät viestit, jotka on suoritettu Palvelussa.

Missä ja miten keräämme tiedot? Onko tietojasi jaettu muiden kanssa?

Keräämme henkilökohtaisia tietojasi suoraan ja automaattisesti palvelun käytöstä. Voit itse päättää, mitä lähetät ja mitä jaat. Itse täyttämiesi henkilötietojen lisäksi voit luoda tietoja käyttämällä palvelua esim. suorittamalla itsearviointeja palvelun sisällä. Voit itse päättää, kenellä on pääsy henkilötietoihisi palvelun sisällä. Osa palveluun lisättävistä tiedoista on julkisia (tiedot jotka merkitset olevan saatavilla kaikille käyttäjille), minkä vuoksi niihin on pääsy kaikilla palvelun käyttäjillä jotka voivat hakea yksittäisiä käyttäjiä (esimerkiksi rekrytointiyritykset). Tätä tietoa ei kuitenkaan esitetä niin, että se on yhteydessä sinuun yksittäisenä käyttäjänä, ellet ole sallinut sitä.

Käytämme evästeitä tunnistamaan sinut palveluksessamme. Evästeiden käyttö on ohjelmistotekniikka, joka yksinkertaistaa palvelun käyttöä ja mahdollistaa tarjottujen Web-sivujen muokkaamisen käyttäjän tekemien valintojen mukaisesti. Käyttäjätiedot tallennetaan käyttäjän tietokoneessa säilytettäviin evästetiedostoihin ja lähetetään takaisin palvelimelle käytön aikana, jolloin toistuvia kirjautumisia voidaan välttää käytön aikana. Voit asettaa selaimen estämään evästeiden käytön kokonaan tai raportoimaan evästeiden käytöstä. Käyttämällä palveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Jotta palvelu toimii oikein, evästeiden käyttö on sallittava. Käyttäjän henkilökohtaisia tai käyttäjätietoja ei tallenneta käyttäjän päätelaitteessa oleviin evästeisiin.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi perusteltuun käyttöön sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja -määräysten mukaisesti. Olemme sitoutuneet alihankkijoihin palvelun osien ottamiseksi käyttöön ja suorittamiseksi. Heillä voi olla pääsy henkilötietoihin, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä, mutta vain siinä määrin kuin ne ovat tarpeen heidän suoritustensa kannalta. Mazhrilla on soveltuvat sopimukset näiden osapuolten kanssa.

Voimme myös tarjota pääsyn tietoon tytäryhtiöillemme tai sidosyrityksillemme ja muille yrityksemme ryhmään kuuluville osapuolille tai mihin tahansa liiketoimintaamme tai yhtiöömme ehdotettuun tai tosiasialliseen ostamiseen, sulautumiseen tai hankintaan.

Voimme myös jakaa tietojasi mille tahansa toimivaltaiselle lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle, valtion virastolle, tuomioistuimelle tai muulle kolmannelle osapuolelle, jos mielestämme tietojen julkistaminen on tarpeen (i) sovellettavan lain tai asetuksen nojalla, ii) käyttää, perustaa tai puolustaa laillisia oikeuksiamme tai (iii) suojella elintärkeitä etujasi tai muita henkilöitä.

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

Henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä muissa maissa kuin maassa, jossa on asuinpaikkasi. Näissä maissa voi olla tietosuojalainsäädäntö, joka poikkeaa maasi lainsäädännöstä. Tietosuojalainsäädännön sallimissa rajoissa henkilötietoja voidaan siirtää EU: n tai Euroopan talousalueen sisällä ja sen ulkopuolella sijaitseville palvelimille tallennusta tai käsittelyä varten puolestamme. Meillä on asianmukaiset sopimukset tällaisesta käsittelystä.

Lisätietoja saat pyynnöstä.

Miten varmistamme tietosi?

Kaikki tiedot tallennetaan sähköisesti, ja tiedot kerätään Mazhr-palvelun tietokantaan. Vain ylläpitäjillä on pääsy tietokantaan. Tällainen pääsy on suojattu käyttäjän oikeuksien hallinnalla. Käyttöliittymä näyttää vain tiedot, jotka ovat tarpeen kyseisen henkilön tehtävien suorittamiseksi. Käyttöliittymän näkymät sekä käyttöoikeudet on määritelty roolin ja käyttäjän perusteella.

Käytämme tarkoituksenmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi sopimattomalta pääsyltä, tahattomalta tai laittomalta henkilötietojen tuhoutumiselta, muuttamiselta, levitykseltä ja siirrolta sekä muulta laittomalta käsittelyltä.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi?

Tallennamme henkilökohtaiset tietosi sovellettavien lakien mukaisesti (esim. sovellettavien lakisääteisten, vero- tai kirjanpitovaatimusten mukaisesti) ja vain niin kauan kuin tässä yksityisyydensuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin vaaditaan. Kun tarkoitusta ei enää ole, poistamme tiedot. Kukaan, edes sinä, ei voi aktivoida tiliäsi uudelleen ja palauttaa tietoja. Teemme havaintoja palveluidemme käytöstä ja voimme tallentaa tietoja nimettömässä muodossa omaan tietokantaamme.

Huomaa, että osa palveluistamme voi sisältää julkisia, vuorovaikutteisia ja viestintäelementtejä, kuten kyky lähettää kommentteja ja osallistua keskustelufoorumeihin. Käyttäjätunnuksesi ja lähettämäsi sisältö voivat jäädä sinne, vaikka poistamme henkilökohtaiset tiedot ja tilit.

Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu Mazhr-henkilötietojen tiedostoihin. Sinulla on oikeus poistaa epätäydelliset, virheelliset, tarpeettomat tai vanhentuneet henkilötiedot tai päivittää niitä sovellettavien lakien mukaisesti.

Sinulla on oikeus peruuttaa suoramarkkinointiviestit ja pyytää, että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin. Saatamme kuitenkin edelleen lähettää palveluitamme koskevia ilmoituksia, kuten tietoja muutoksista tai palveluhäiriöistä ja keskeytyksistä.

Jos haluat käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@mazhr.com tai käytä alla olevia yhteystietoja. Palvelun käyttäjien on lähetettävä pyyntö sähköpostiosoitteesta, jonka he ovat rekisteröineet Mazhr-palveluun heidän yhteystietoina ja vastaus lähetetään vain kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.

Edellä mainittujen oikeuksien lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, erityisesti Euroopan unionin maassa, jossa sinulla on kotipaikka tai pysyvä työpaikka tai jossa väitetty tietosuojaa koskevan säännöstön rikkominen tapahtui. Suomessa tämä viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

Tietojesi päivittäminen

Korjaamme, poistamme tai täydennämme rekisterissämme olevia henkilötietojasi, jos ne ovat kerättyyn tarkoitukseensa viallisia, tarpeettomia, riittämättömiä tai vanhentuneita vastaavan käyttäjän pyynnöstä. Voit tehdä tällaisen pyynnön sähköpostiosoitteeseemme info@mazhr.com. Palvelun käyttäjien on lähetettävä pyyntö sähköpostiosoitteestaan, jonka ne ovat rekisteröineet Mazhr-palveluun yhteystietonaan.

Tämän tietosuojakäytännön muuttaminen

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain vastauksena muuttuviin oikeudellisiin, teknisiin tai liiketoiminnan kehittymiseen. Kun päivitämme tietosuojakäytäntömme, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta ilmoitamme teille tekemiemme muutosten merkityksen mukaisesti.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavien yhteystietojen avulla:

Mazhr Oy

Ensi linja 1, 00530 Helsinki

info@mazhr.com

Yhteyshenkilömme henkilötietojesi käsittelyssä on Juha Niemi, voit tavoittaa hänet edellä mainituilla yhteystiedoilla.

Bitnami